Convocaat diës 2015

Geachte Ereleden, penningdragers en leden van de Geologische Vereniging,
Uw bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen voor de dies die zal plaatsvinden op zaterdag 7 februari 2015 in het Pesthuis aan de Darwinweg te Leiden (naast NNM Naturalis).
Het programma was al rond toen ons het bericht bereikte dat een van de beoogde sprekers, dr. Torild van Eck, onverwachts is overleden. Het bestuur hoopt in de loop van december een vervangende spreker te vinden. U ontvangt in januari een tweede convocaat met het definitieve programma.

LGV dies met het thema “Angst en beven”

Voorlopig programma:

10.00 Ontvangst met koffie en inschrijving
10.40 Opening door praeses Nout den Boer
10.45 Lezing door drs. Ger de Lange getiteld ‘Van geofoon tot megafoon: hoe aardbevingen sterker worden door slappe grond’.
11.45 Lezing door dr. Andre Niemeijer ‘Mega aardbevingen beginnen op microniveau: hoe experimenten kunnen helpen aardbevingen te begrijpen’.
12.45 Lunch in het Pesthuis
14.00 Derde lezing (details volgen later)
15.00 Thee in het Pesthuis
16.00 LGV Algemene ledenvergadering
17.00 Borrel in het Pesthuis
18.00 (uiterlijk) Vertrek uit het Pesthuis
18.30 Maaltijd in restaurant van der Werff, Steenstraat 2 te Leiden

De kosten van de lezingendag, inclusief lunch en borrel, bedragen € 35,- p.p. We sluiten de dag af met een drie-gangen maaltijd in restaurant van der Werff. Kosten € 43,- p.p.

We verzoeken u ons vóór 15 januari per e-mail te laten weten of u deelneemt aan de dies: alleen lezingen, lunch en borrel of lezingen en diner, en met hoeveel personen.
Uw betaling dient eveneens vóór 15 januari door de quaestor ontvangen te zijn (zie boven voor IBAN). Uw opgave wordt pas geldig op het moment dat Uw overmaking is ontvangen. Met uw aanmeldingen kunnen we de planning afronden. We hopen weer velen van u te zien!

Het bestuur is bezig de voorjaarsexcursie voor te bereiden en kondigt bij deze aan dat het een 4 daagse excursie wordt naar de Vogezen. Geplande data: 24-27 april. Meer informatie en mogelijkheid voor opgave op de dies.

Begin 2015 sturen we u ook het jaarverslag over het voorbije verenigingsjaar, de notulen van de 76ste jaarvergadering en de agenda van de 77ste jaarvergadering.

Met vriendelijke groet,
Frits Bonvie, h.t. ab-actis LGV

Fotoverslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.