Wim van den Bosch overleden

Beste Allen,

Het spijt mij u te berichten dat 16 mei is overleden Dr. Wim van den Bosch (1961).

In navolging van eerdere berichtgeving, het volgende. Een aantal van u heeft een kaart ontvangen met betrekking tot een ‘feestje’ ter ere van het leven van Wim van den Bosch. Dit vindt plaats in Leidschendam op dinsdag 21 mei om 16h00 (zie bijlage).

Ik heb gezocht naar een algemene kennisgeving over het overlijden van Wim en heb die niet gevonden. Ik sluit daarom niet uit dat de bijeenkomst van komende dinsdag op uitnodiging is. Ik laat het aan u om te beslissen in geval u geen kaart heeft ontvangen, of u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn.

Het LGV bestuur zal een condoleance brief sturen. Tot slot en tot mijn genoegen heeft één van de LGV-ers toegezegd een In Memoriam te willen opstellen voor Wim. Ik zal u dat binnenkort toesturen.

Vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
Abactis LGV

19 mei 2019

Beste Allen,
Eerder berichtte ik u over het overlijden van Dr Wim van den Bosch.
De rouwkaart was bijgevoegd, en mij is bekend dat een aantal van u aanwezig was op 21 mei bij het ‘feestje’ ter ere van Wim.
Jaargenoot Berend van Hoorn (1961) heeft op verzoek van Wim een In Memoriam opgesteld.

Dit werd een verzameling herinneringen van vrienden en collega’s van Wim [zie bijlage].
Mijn dank daarvoor aan de betrokkenen en speciaal aan Berend.

Vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
LGV Abactis

Eén gedachte over “Wim van den Bosch overleden

  1. Op deze wijze wil ik mijn bewondering en welgemeende dankbaarheid uiten voor al het intensieve veldwerk als vastgelegd in het proefschrift van Wim van den Bosch. Jammer genoeg ben ik er nooit toe gekomen, om hem persoonlijk daar voor te bedanken. Jammer, want dat was echt een gemiste kans. Mijn excuses Wim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.