Peter Leonard Offerhaus overleden

Overlijdens advertentie Peter Offerhaus

Beste Allen,

Het spijt mij u te berichten dat LGV-er Drs. Peter L. Offerhaus op 6 mei (2019) is overleden.
Op vrijdag 10 mei wordt afscheid genomen van Peter Offerhaus (zie bijgesloten Overlijdensadvertentie voor detail).

Mij is bekend dat twee LGV-ers bij deze plechtigheid aanwezig zullen zijn. Familie zal de aanwezigheid van LGV-ers zeker waarderen.

Het LGV-Bestuur zal volgende week per brief de familie condoleren; het voltallige bestuur staat op dit moment op het punt om een volgende excursiedag in te vullen in Bilbao en omgeving. Ik kan u niet toezeggen dat er een In Memoriam wordt opgesteld, maar zal daar zeker na terugkomst in Nederland aandacht aan besteden.

Met vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
Abactis LGV

18 mei 2019

Beste Allen,

Ik gaf aan in een in-de-haast-opgesteld vorig bericht te trachten een In Memoriam op te stellen voor Drs. Peter Offerhaus (1952), die op 6 mei overleed.
Helaas blijkt dit niet mogelijk bij gebrek aan informatie. Mij is niet veel meer bekend dan dat Peter gewerkt heeft als docent aan de Open Universiteit in Heerlen.
Als mogelijke bron van informatie over Peter schreef ik Drs. Ommo Smit (1966) aan, omdat ook hij vele jaren in Heerlen heeft gewerkt. Tot mijn verdriet vernam ik dat Ommo ernstig ziek was, en inmiddels op 15 mei is overleden. Nader bericht volgt.

Met vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
Abactis LGV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.