Overleden Mw Drs Caro Lugten (1959)

Caro Lugten

Beste Allen,

Het spijt mij u te berichten dat Caro Lugten onlangs is overleden. Dit bericht bereikte mij via John Keasberry (1966). John was zo vriendelijk om een In Memoriam op te stellen. Ook kreeg ik bericht van Hans Staal (1960), die ik met het verlies van Caro heb gecondoleerd. 

Met vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
LGV Abactis

Beste Allen,

Het onlangs verstuurde In Memoriam van Caro Lugten bevatte een niet zo duidelijke foto van haar. Leo Minnigh was zo vriendelijk mij een betere foto toe te sturen. De foto werd genomen tijdens de Pyreneeën excursie van 2008. Ik heb vervolgens foto’s van die excursie bekeken (in het digitale archief LGV) en vond er nog een paar waar zij op staat. Ook Eddie Jharap stuurde mij een foto toe (die uit 1966), waarvoor dank. Eddie schrijft dat hij goede herinneringen heeft aan Caro. In klein formaat heb ik de foto’s weergegeven op bijgesloten pdf.

Vriendelijke groet,
Bert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.