In Memoriam Francoise Hofstede de Groot- Sprenger van Eijk (LGV, 1954)

Beste LGV-er,

Francoise Hofstede de Groot- Sprenger van Eijk

Het spijt mij u te berichten dat Mw Françoise Hofstede de Groot – Sprenger van Eijk in dec. 2019 in Baarn is overleden. Dit bericht
bereikte mij deze week via haar dochter, die mij verzocht haar moeder uit ons e-mailbestand te verwijderen.

Ik heb haar gevraagd of zij medewerking wil verlenen aan het opstellen van een uitgebreider bericht, en daarop ontving ik nog geen reactie. Volgens ons archief begon Françoise haar studie geologie in Leiden in het najaar van 1954.

Als u herinnering aan haar hebt als medestudente of werkend geoloog
dan hoor ik dat bijzonder graag. Afhankelijk van uw reactie kom ik bij
u terug.

Vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
LGV Abactis

Overlijdensbericht Francoise Hofstede de Groot- Sprenger van Eijk

Beste Allen,

Eerder informeerde ik u over het overlijden eind-2019 van Françoise Hofstede de Groot – Sprenger van Eijk (LGV, 1954). Ik verzocht u te reageren in geval u zich haar herinnert opdat ik een schets van Françoise zou kunnen opstellen en u toesturen.

Doel is uiteraard aandacht te schenken aan Françoise, herinnering aan haar met u te delen, en u te informeren. Gelukkig heeft een aantal van u gereageerd, waarvoor mijn bijzondere dank. Bijgesloten het In Memoriam.

Vriendelijke groet,
Bert Schuchmann
LGV Abactis